ws0148: Snapshot van de website www.groenduffel.be van Groen Duffel, genomen op 28/10/2019 - Groen Duffel
"Collection: Agalev en Groen!; Level of description: File; Series: 457.W.042: www.groenduffel.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"