pr001012: M. Petitjean - Van den Berghe, Frits (Koekoek 1(1931)25)
"Prent in zwart-wit voorstellend een portret van M. Petitjean. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 29 oktober 1931. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"