Aspekten van de Berlijnse pedagogiek : verslag van een studiereis van 2 tot 8 april in West en Oost-Berlijn - De Keyzer, C.; Cammaer, H.; Falleyn, J. (Leuven: KU Leuven, 1965)
"Studiereis voorbereid door de Vereniging België-DDR"