te002554: Uitsluitend bij natuurrampen... - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1999. Tekening van een man die voor zijn kapotgebombardeerd huis staat. De verzekeringsagent staat bij hem en zegt; Uitsluitend bij natuurrampen is er een tussenkomst voorzien! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"