Aandeel homoseksuelen in aids-statistieken neemt toe : Sensoa op zoek naar nieuwe communicatiekanalen - Kegels, Kurt (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Kurt Kegels Fonds Suzan Daniel (FSD)"