Middenstanders handelaars, ambachtslieden, zelfstandige werkers, vrij verzekerden wat moet u weten over de nieuwe pensioenwet voor de zelfstandigen - Minnebo, Albert; Glineur, Henri (Brussel: KPB, 1954)
"S/90/53"