fo019189: ATB De Natuurvrienden
"Zwart-witfoto van enkele mannen en vrouwen zittend op de kar van een boer die hen een lift geeft. Op uitstap met de Natuurvrienden. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"