af015311: 2de plaats Vlaamse Raad Lydia Maximus - SP (1995)
"Affiche uitgegeven in 1995 door de Socialistische Partij (SP) voor de Vlaamse verkiezingen. Afbeelding: portretfoto van Lydia Maximus. Tekst: 2DE PLAATS VLAAMSE RAAD Lydia Maximus. SP UW SOCIALE ZEKERHEID. V.U. SP-Arrondissement Turnhout Renier Sniedersstraat 37 2300 Turnhout. Parlementsverkiezingen 21 mei 1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"