af004567: Bal van de voorzitter Frans Detiège. Volksvertegenwoordiger - Schepen van Antwerpen - Drukkerij J.C. Cooremans; De Vredekring
"Affiche uitgegeven in 1963 door De Vredekring voor het bal van de voorzitter Frans Detiège. Afbeelding: gevuld bierglas en bierflesje van De Koninck. Tekst: Socialistische Fanfare De Vredekring Diepestraat 81 Antwerpen. Op zaterdag 5 oktober 1963 te 20 uur in de Sted. Feestzaal Kielpark Bal van de voorzitter Frans Detiège. Volksvertegenwoordiger - Schepen van Antwerpen. Op het programma: Groot orkest - Attracties - Tombola - Verrassingen. De opbrengst van deze feestavond zal aangewend worden voor het speeltuigenfonds van de Soc. Fanf. De Vredekring. Inkom vrij. Opening der deuren 19u.30. Personen onder de 18 jaar dienen vergezeld van hun ouders. Drukkerij J.C. Cooremans & Co, Bindstraat 24, Berchem."