Welzijn en ruimte : een sociologisch onderzoek naar de spreiding van sociaal beleid te Antwerpen - Meulemans, Herman (Wilrijk: UIA, 1982)
"Herman Meulemans Proefschrift, Doctor in de Politieke en Sociale Wetenschappen, UIA."