ls000318: Lijdensweg der arbeiders - Vanhove, Flip
"Linoleumsnede van Flip Vanhove. De prent toont militante figuren, in een betoging, met de vlag 'Internationalisme'. Tegenover hen staan soldaten bij een vlag met erop 'Nationalisme' en een hakenkruis. De reeks bestaat uit 4 prenten, getiteld 'Lijdensweg der arbeiders'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"