af006110: Op zoek naar de nozems - Het Licht; BSP (1960)
"Affiche uitgegeven in (1960) door BSP met als trefwoord media: pers.Tekening: 2 dansende paartjes (silhouetten).Tekst: Lederen vesten, teddy boys, blousons noirs, nozems: Wat is er aan de hand met een deel van de jeugd? OP ZOEK NAAR DE NOZEMS. TE BEGINNEN VAN ZATERDAG 5 DECEMBER BRENGT VOORUIT EEN GROTE REPORTAGE van de hand van Louis Paul Boon Een uitzicht van deze tijd dat iedereen aanbelangt. Aan deze reportage is een prijskamp verbonden; door enkele verstrekte gegevens te rangschikken laat ge niet alleen uw oordeel kennen, maar krijgt ge kans een der mooie prijzen te winnen waaronder: een scooter, bromfietsen, draagbare radio's, fietsen, platendraaiers, jazzplaten enz... Lees VOORUIT. Doe mee aan de prijskamp! Druk. Het Licht, Gent - 5436. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"