af006253: Stop de werkloosheid! - Bip; Bip; Kommunistische Jeugd van België; Grunewald, Prosper (1983)
"Affiche uitgegeven in (1983) door de Kommunistische Jeugd van België tegen de jeugdwerkloosheid. Afbeelding: foto van twee helften van een stempelkaart met op de ene helft een tekening van een jongen en op de andere een meisje. Tekst: Stop de werkloosheid! De jeugd wil werk! 36 Urenweek. Pensioen op 55 en 60 jaar. KONTAKTADRESSEN. Nationaal Sekretariaat: Middaglijnstraat 24 - 1030 Brussel - Tel. 02/218.78.30. Brugge: J.-M. Dupont, Aardenburgse Weg 47. Leuven: De Rode Ster, Augustijnenstraat 3. Mechelen: Wim Frison, Vaartdijk 67. Willebroek: Ronald Jenkinson, Res. Schoondonck 103. Gent: Piet Lampaert, Sleepstraat 33. Aarschot: De Rode Hoek, Nieuwstraat 100. Oostende: P. Grunewald, E. Beersmaerstraat 94A. Sint-Niklaas: Guido Verbuist, Jacob Van Arteveldestraat 18E. Dendermonde: John Heireman, Van Langenhovestraat 300. Antwerpen: Ludo Looze Klub - 1000 Appeltjes - Van Heetveldelei 193. Aalst: Mikisclub, Nieuwbeekstraat 35. Turnhout: Jef Smedts, Grimstedestraat 93. Brussel: Middaglijnstraat 24. Kortrijk: Sint-Denysstraat 18, Club 1917. Genk-Winterslag: Deflem Guido, Devroentestraat 12. WOON DE KONFERENTIES BIJ VAN DE KOMMUNISTISCHE JEUGD VAN BELGIE. KOMMUNISTISCHE JEUGD VAN BELGIË. Vrij van zegel / Verantw. uitg.: Pros Grunewald, Middaglijnstraat 24 - 1030 Brussel - Tel.: 02/218.78.30. kreatie en druk bip-brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"