fo025582: Vivan Zoetenaaie
"Collection: Foto's van taferelen; Zwart-witfoto van de finale van Vivan Zoetenaaie, een toneelstuk van de hand van Romain Deconinck uit 1968. We kunnen Romain Deconinck en zijn echtgenote Yvonne Delcour centraal op de scène terugvinden. Series: Foto's van taferelen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"