fo017355: Friends of the Earth - Dossche, Caroline
"Zwart-witfoto van de actie Clayquot Sound aan de Canadese Ambassade in Brussel om te protesteren tegen de clearcutting in Clayquot Sound, actievoerders houden spandoeken vast met als opschrift: Stop clearcut. Bonde Beter Leefmilieu. Voor Moeder Aarde. Actie georganiseerd door Friends of the Earth, Greenpeace, Bonde Beter Leefmilieu, JNM. 3 februari 1994. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"