af006265: Olijfolie, bindmiddel tussen culturen - Zij-kant; Claes, Vera
"Affiche uitgegeven in 2004 door zij-kant voor diversiteit. Tekst: Olijfolie, bindmiddel tussen culturen. Zaterdag 25 september 2004, 14-16u, Foyer van het VCA, Vlaams Centrum voor Amateurkunsten, Veeweydestraat 24-26, 1070 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"