fo026066: staking parastatalen 1979 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een raam met een melding niet gesyndikeerden zowel als gesyndikeerden in uw belang en dat van 500000 werklozen, wees solidair en staak mee! Staking van de parastatalen. 1979 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"