af015101: Envie de quartiers en vie! - De Rechter, Rudi; Brussels Gekleurd (2001)
"Affiche van Rudi De Rechter uitgegeven in 2001 door Brussels Gekleurd/Bruxelles en couleurs voor de trefdag ‘Leve de wijk in leven!’ in Brussel. Afbeelding: foto van mensenbenen. Tekst: Envie de quartiers en vie !/Leve de wijk in leven! LUNDI 19 NOVEMBRE 2001 DE 13H À 22H AU PARLEMENT BRUXELLOIS, RUE DU LOMBARD 69, 1000 BRUXELLES/MAANDAG 19 NOVEMBER 2001 VAN 13U TOT 22U IN HET BRUSSELS PARLEMENT, LOMBARDSTRAAT 69, 1000 BRUSSEL. PROJETS D’ACTION COMMUNAUTAIRE ET INITIATIVES D'HABITANTS DANS LES QUARTIERS URBAINS: UNE JOURNÉE DE RENCONTRE/SAMENLEVINGSPROJECTEN EN BEWONERSINITIATIEVEN IN STEDELIJKE BUURTEN : EEN TREFDAG. LAY-OUT : RUDI DE RECHTER 02 217 9278. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"