st001908: Ras l'front, Werkloosheid aanpakken, niet immigranten
"Driehoekige sticker met de tekst: 'Ras l'front / S' attaquer au chomage, pas aux immigrés.' Ras l'front (RLF) is een Frans extreem-links associatief netwerk opgericht in 1990 met als doel te strijden tegen het Front National en zijn ideeën. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"