Gelijkheid, solidariteit, diversiteit : ABVV-Brussel vecht voor gelijkheid en tegen discriminiatie op het werk : handleiding bij vakbondsactie voor meer diversiteit in de Brusselse ondernemingen en overheidsdiensten (Brussel: ABVV-afdeling Brussel, 2010)
"ABVV-FGTB Brussel-Bruxelles DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"