fo005469: Huldiging van Jozef Chalmet - Van de Calseyde
"Zwart-witfoto van de huldiging van Jozef Chalmet, n.a.v. zijn 25-jarig burgemeesterschap te Zelzate. Ontvangst bij de boeren van de wijk Akker. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"