fo018654: Feestlokaal van Vooruit
"Kleurfoto van Emiel Vander Haeghen met zijn vrouw als lid van de volksdansgroep Esmeralda tijdens het 10e volksdansfestival in de theaterzaal van het feestlokaal Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat, Gent. 1975. o.a. Emiel Vander Haeghen FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"