te002699: Adoptie? - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van februari 1996. Tekening van een Westers koppel die naar een baby kijken en wijzen. Naast hen staat een man met een groot vangnet klaar om de baby te vangen....De ouders van de baby kijken heel verwonderd. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"