De eerste mei : acht nieuwe gedichten - De Jonge, Freek; Lucebert; Roemer, Astrid; Vroman, Leo; Wilmink, Willem; With, Julian; Campert, Remco; Bernlef, J. (Amsterdam: Uniepers; VARA, 1986)
"Deze publicatie bevat volgende gedichten :In het Deens1 mei-versje1 meiHerman Gorter op de Eerste Mei '86KlaagliedHerbouwde MeiGedicht voor 1 mei 1986Mei liefdeGedichten geschreven t.g.v. de 1-mei radiouitzending 1986 van de VARA"