af005253: Politiek kafé: debat over racisme - Agalev Borsbeek; Dreesen, Leen
"Affiche uitgegeven in 1987 door Agalev Borsbeek voor een debat over racisme. Tekst: Agalev Borsbeek organiseert op zondag 22 november van 10 tot 12 uur in kafé Żubr, Smisbergstraat 5 te Borsbeek: politiek kafé: debat over racisme. Sprekers: Mieke Vogels (Agalev), Marc Van Peel (CVP), Lode Hancké (SP), Aloïs De Backer (PVV). Moderator: Jef Mariën (Hand in Hand). Ver. uitg. Leen Dreesen, Jan Goovaersstraat 55, Borsbeek. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"