Cultuur en onderwijs : de culturele sector en de eindtermen voor het onderwijs : verslagbrochure colloqium - Gombeir, Dirk (Brussel: Stichting Lod. de Raet, 1993)
"Colloqium gehouden te Brussel op 15 december 1993"