af011997: Potaarde in Spanje... Gelijk iedereen! - Hussein; Minardschouwburg
"Affiche uitgegeven in 1964 door de Minardschouwburg voor de toneelvoorstelling Potaarde in Spanje... Gelijk iedereen!. Tekst: Minardschouwburg - Gent Tel. 25.18.73 Lokatiebureel open van af de donderdag tot en met de zondag van 10h30 tot 12h30. Romain Deconinck stelt voor Vanaf zaterdag 26 sept. iedere Zaterdag te 19.30h en iedere Zondag te 17 en te 18.45h een nieuw aktueel blijspel Potaarde in Spanje... Gelijk iedereen! Prachtige Spaanse Finale. Affichekaart Potaarde in Spanje geldig voor 2 personen de zondagavond. Drukk. Hussein – Zwijnaardsesteenweg, 2 – Gent – Tel. 22.19.81. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"