pk000247: Zur Sonne, zur Freiheit! Krieg dem Kriege - Patocchi, Aldo; Unionsdruckerei AG; Bildarchiv zur Geschichte der Arbeiterbewegung (1987)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een moeder met kind, op de vlucht voor oorlogsgeweld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"