fo030348: Land en gezicht in Vlaanderen; Arbeid, Haven van Gent - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van enkele arbeiders die buiten tussen de machines hun boterhammen opeten tijdens de schaftijd. De haven van Gent, 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"