af004642: 15 mois. Votez socialiste - Imprimerie Coopérative Ouvrière; PSB; Bary, Jules
"Affiche uitgegeven in 1958 door de Parti Socialiste Belge (PSB) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: soldaat. Tekst: 15 mois. Votez socialiste. I.C.O., La Louvière. Elections législatives 1958. Auteur responsable: Jules Bary, 12b, rue Seutin, Nivelles. Zie ook: af000172 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"