fo008808: Congres CMB
"Zwart-witfoto van het 51ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van Belgie) in Luik, juni 1973. Opschrift op bord buiten: Centrale der Metaalbewerkers van België - 1973 - congres FGTB-ABVV. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"