af004122: Wij zoeken 500 Vlamingen die op 23 mei een pint komen drinken op onze gezondheid - De Rechter, Rudi; SPE; KP; Lampaert, Piet (1987)
"Affiche van Rudi De Rechter uitgegeven in 1987 door de Kommunistische Partij (KP) (Antwerpen) voor een benefiet. Afbeelding: zwart-witfoto van Michail Gorbatsjov. Tekst: WIJ ZOEKEN 500 VLAMINGEN DIE OP 23 MEI EEN PINT KOMEN DRINKEN OP ONZE GEZONDHEID. zaterdag 23 mei 1987 BENEFIET dageraadplaats antwerpen INFO: 03/234.11.71. voormiddag: 11 u - 13 u BRUNCH MET KULTUREEL VLAANDEREN in aanwezigheid van Marcel Van Maele • Rudi Van Vlaenderen • Mark Braet • Mireille Cottenjé • Daniël Billiet • Lucienne Stassaert • Gerd De Ley • Nic Van Bruggen ... en vele anderen. namiddag: 15 u - 17 u KINDEREN EN TELEVISIE. avond: 20 u BENEFUIF. ARTKICKS & GASTEN. toegang • 200 fr • voorverkoop 170 fr. voorverkoop: • kp-ant., rodestraat 24 • club jef van extergem, st. jansplein 7 • sfinx, boechout • oxfam wereldwinkels, st. jacobsmarkt • de groene waterman, wolstraat • 't dagelijks bestaan, dageraadplaats • rv-redaktie, Brussel • Caruso, St. Pietersnieuwstraat Gent. DE RODE VAAN zo'n monument verdient 'n abonnement. • v.u. piet lampaert • m. lemonnierlaan 108 - 1000 brussel • graf. derechter • met dank aan Wim Schamp • druk: spe 02/512.87.00 • mei 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"