af003769: Dokters in de Zaal - Het Licht; Herman Gorterkring
"Affiche uitgegeven in 1966 door de Herman Gorterkring voor de toneelvoorstelling Dokters in de Zaal. Afbeelding: man zittend op een knie voor een vrouw. Tekst: Herman Gorterkring. Op zaterdag 16 april 1966, te 20 uur in de feestzaal Vooruit, Markt, Lokeren. Opvoering van Dokters in de Zaal. Blijspel door Ted Willis - Regie Cesar Bracke. Toegangsprijs 25 F. Drukk. Het Licht, Gent - 5427. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"