fo023188: Werkloosheid, Mars voor werk - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een man /actievoerder van het ABVV op de treinsporen tijdens een actie voor meer werk, mars voor werk. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"