vl000078: ABVV De Rode Mijnwerkers, Gewest Kortrijk, 1956
"Vlag van het A.B.V.V. De Rode Mijnwerkers van het Gewest Kortrijk, 1956 met in de broeking, kruisgewijs: hamer en houweel. Erboven de helm en eronder de mijnwerkerslamp. Naar de vluchtzijde toe: de buste van een mijnwerker. goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"