af002987: Oppositie in Vlaanderen - Drukkerskollektief De Wrikker; Elcker-Ik (1979)
"Affiche uitgegeven in 1979 door de volkshogeschool Elcker-Ik (Gent) voor hun vormingsprogramma. Afbeelding: karikatuur van een leeuw met hoed en jas zittend als een mens en een klein mannetje die aan zijn staart trekt. Tekst: OPPOSITIE IN VLAANDEREN. EEN VORMINGSWEEK MET VAKANTIE VAN 27 AUGUSTUS TOT 1 SEPTEMBER '79. MET INLEIDINGEN DOOR: WARD BOSMANS (DE NIEUWE MAAND), WALTER CEUPPENS (KP), WALTER VAN TRIER (KUL), PIET RECKMAN (PvdA-Ned), MARC VAN RYSSEN (RAL), ALAIN DIERICKX (JONG-SOC.), OOK FILMS: 'VAN WIE IS DE WERELD?' EN 'LOHN UND LIEBE'. EEN SITUATIESPEL, EEN GESPREK MET MENSEN VAN HET KULTUREEL FRONT, ... PLAATS: DE BOSRIJKE EN KOMFORTABELE (sic!) ARENBERGWIJK IN HEVERLEE (LEUVEN). VRIJSTELLING VAN STEMPELKONTROLE (sic!) MOGELIJK VOOR WERKLOZEN. INLICHTINGEN EN INSCHRIJVINGEN: VOLKSHOGESCHOOL, ELCKER-IK-GENT, HOOGSTRAAT 9, GENT. TEL. 091/23.50.34. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031.33 73 54."