pk000524: Vakantiehuis Morgenrood van SVV-Gent te Wenduine - Thill, Ern.; Nels
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het vakantiehuis Morgenrood van SVV-Gent te Wenduine. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"