af006016: Dag van de Natuur 19 & 20 november 2005 - Natuurpunt
"Affiche uitgegeven in 2005 door Natuurpunt voor de Dag van de Natuur. Tekst: Dag van de Natuur 19 & 20 november 2005. Info: 015-29 72 20, www.natuurpunt.be/dagvandenatuur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"