Is dit wel hulp? Seksisties gedrag en seksueel geweld door hulpverleners : handleiding bij de opvang van vrouwen - van Driel, Mieke; Greber, Elisabeth; Hamelynck, Anneloes (Utrecht: Vrouwengezondheidscentrum)
"Mieke van Driel; Elisabeth Greber; Anneloes Hamelynck ...et al."