L'Université Libre : organe bruxellois du Rassemblement Estudiantin ([Bruxelles]: Rassemblement Estudiantin)
"Origineel exemplaar wordt niet geraadpleegd. Enkel de kopie is raadpleegbaar in de leeszaal."