fo006466: 1 meistoet - Rol; R. & J. Van Der Sijpt
"Zwart-witfoto ven een 1 meistoet in Gent, 1 mei 1978. V.l.n.r. Gilbert Temmerman, Edward Anseele jr. en Vandenbossche. Er wordt een bord gedragen met opschrift: De socialistische gemeenschappelijke aktie BSP-ABVV-Bond Moyson-Coop één voor allen-allen voor één! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"