fo018801: Havenarbeid (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van dokwerkers/havenarbeiders op een schip tijdens het laden van een stapel treinbielsen. Haven, jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"