Het Zwitserse Federalisme : verslag studiereis van een parlementaire delegatie - Delruelle-Ghobert, J.; Bourgeois, A. (Brussel: Kamer der Volksvertegenwoordigers, 1988)
"uitgebracht door mevr. Delruelle-Ghobert (Senator) en de heer A. Bourgeois"