Fiets ze : slim fietsdagboekje - Delrue, Thijs (Berchem: Fietsersbond, 2012)
"Uitgave van Fietsersbond vzw ; met steun van de Gezinsbond ; met steun van de Vlaamse overheid ; eindredactie : Thijs Delrue"