Tewerkstelling en loonbeheer in de bouwnijverheid : praktisch onderzoek vanuit een sociaal sekretariaat : Sociale Samenwerking vzw - Hasselt - Steyfkens, Sandra (Brussel: HISKWA, 1990)
"Steyfkens Sandra"