fo013715: Arthur Sercu in Congo (1951)
"Zwart-witfoto van een groep van het Internationaal Vakverbond met o.a. Arthur Sercu (1°rij, 2°v.l.) in Congo in 1951 (tijdens een rondreis in Afrika). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"