fo018948: Milieu, afval
"Zwart-witfoto van een man op een bed tijdens een hongerstaking. Vermoedellijk tegen het storten van vliegassen in de Sledderzee. Sledderlo, 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"