Schandaal in de kerk, op de planken: Lelies: homo-erotische intriges bij de bisschop - Junes, Timothy (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Timothy Junes Fonds Suzan Daniel (FSD)"