Le Devoir [microfilm] (Liège: L. Severeyns)
"Periodiciteit: wekelijks. Paraissant tous les dimanchesHoofdredactie: rue du Jardin Botanique 10, Liège ; 20 okt 1867: rue des Clarisses 54Beheer/Administratie: rue de l'Université 32, LiègeDrukker/Drukkerij: Imp. et Lith. de L. Severeyns, rue de l'Université 32, Liège"