pr000984: Guillaume De Nauw - Van den Berghe, Frits (Koekoek 3(1933)16)
"Prent in zwart-wit voorstellend een karikatuur van Guillaume De Nauw. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 17 augustus 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"